top of page
Selaka-AB-Våra-tjänster.jpg

Våra tjänster

Ledarskap och organisationsutveckling

Som chef och ledare har du många olika typer av utmaningar och avvägningar. Det gäller både dig som nybliven och erfaren ledare. Ibland krävs det att du tar ett steg tillbaka för att få perspektiv på ditt uppdrag, för att förstå vad du behöver fokusera på och vad du behöver släppa. Att leva som man lär, att föregå med gott exempel, att visa respekt och hänsyn, att involvera dina medarbetare och att vara närvarande och entusiasmerande är nyckelfaktorer för att lyckas.

En organisation är en struktur som samarbetar för att nå gemensamma mål. 

Selaka hjälper till att vässa ledarskapet och organisationen på ett optimalt sätt utifrån era förutsättningar och mål.

Affärsutveckling

Viktigt att ert bolag har en Affärsplan med vision, strategi, mål och tillhörande aktiviteter. Allt för att främja till tillväxt och lönsamhet.

Arbetar ni strukturerat med er försäljning med maximal kundnytta för befintliga och potentiella kunder?

Selaka hjälper till att optimera er affärsplan för en maximal tillväxt och lönsamhet.

Mentorskap & coaching

Som mentor och coach stöttar Selaka dig i din roll som chef eller medarbetare. Allt för att du skall lyckas med dina mål och arbetsuppgifter.

Privatpersoner är också välkomna att nyttja våra tjänster

I rollen ingår att möta dig där du befinner dig och att lotsa dig framåt när du står inför en ny färdriktning eller svåra beslut. Att inspirera, bry sig och se din potential och utmaningar. Få dig att fokusera på dina styrkor och tillsammans med dig stärka ditt självförtroende och därmed dina resultat.

Utbildning

Försäljning är nyckeln till en lönsam verksamhet. I utbildningspaketet ingår numera en värdefull handbok där vi fokuserar på hela säljprocessen från första kontakt till avslut.

Selaka-AB-photo-04.jpg

Välmående

Många organisationer lider av disharmoni på grund av dåligt ledarskap vilket innebär härskarteknik, skitsnack, låg närvaro och inget engagemang. Resultatet av en sådan organisation leder till sjukskrivningar, ohälsa, låg produktion och ett lägre resultat.

Tillsammans med vår samarbetspartner Attityder & Arbetssätt erbjuder vi en metod som på ett enkelt sätt säkerställer en bra arbetsmiljö.

Seleka-handbok-hem-mob.png
bottom of page