top of page
Selaka-AB-Referenser.jpg

Referenser

Några omdömen

Lisa Hasselgren – Grundare av Säkra Samtal

Jag har haft förmånen att få stöd av Lars i min roll som VD. Fokus har legat på att förstå verksamhetens nuläge och önskat läge, och med det som utgångspunkt har jag fått hjälp med att sätta en plan samt prioritering. Vi har också titta på såväl hinder som möjligheter för att på ett så effektivt och strukturerat sätt som möjligt lyckas nå uppsatta mål.  Lars erfarenhet och kunskap i kombination med hans ödmjuka, lugna, lyhörda och förtroendefulla personlighet har inte bara bidragit till verksamheten, det har också stärkt mig i mitt ledarskap och mig som person.  Mina varmaste rekommendationer att anlita Lars som mentor/coach. Med Lars får man alltid ärliga svar utifrån ett objektivt perspektiv och med verksamhets resultat i fokus.

Jan Andtback – Grundare av Aqudemica, nu tillhörande Raksystems Group

Jag rekommenderar Lars Kåredal på Selaka AB till alla som söker en affärsmässig, professionell och engagerad samarbetspartner eller ledare. Han är verkligen en tillgång för alla organisationer som vill växa och lyckas. Lars är en utmärkt kommunikatör och är alltid öppen för att lyssna på andras idéer och perspektiv vilket resulterar i en positiv arbetsmiljö där alla känner sig uppskattade och motiverade. Utöver hans professionella prestationer har jag lärt mig att Lars är en bra människa med god empati och medkänsla för andra.

Lena Jonsson – VD/ägare WermKon AB 

Jag hade ett intressant och otroligt givande möte med Lars Kåredal. Tack, inspirerande och massa energi. Nu kommer vi tillsammans med WermKons personal att utveckla WermKon ytterligare.
bottom of page